Het is natuurlijk altijd leuk om het gezicht achter een website/product een beetje te leren kennen. Daarom stel ik me hieronder graag even aan je voor!

Over ons

Nou ja eigenlijk over mij, aangezien ik de enige ben en niet een heel team achter mij heb om me te helpen mooie touwproducten te maken.

Maar laat ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Linda Perdon en samen met mijn dochtertje en vriend woon ik in het hoge noorden. Ik ben al heel wat jaartjes actief in de paardensector. Voornamelijk voor het geven van dressuur en grondwerklessen. Misschien heb je mijn hele biografie al op mijn website www.stalnoorderzon.nl gelezen, dat zal ik hier niet zo uitgebreid doen. Lijkt het jou leuk om dit toch te lezen klik dan hier!

Doordat ik zelf grondwerk doe met mijn eigen paarden ben ik op een gegeven moment begonnen met het maken van touwhalsters en leadropes voor eigen gebruik, maar ook voor klanten die deze spullen nog niet hadden liggen. Naarmate dit leuk ging ben ik steeds meer spullen gaan maken. Uiteindelijk kregen klanten hier lucht van en vroegen mij of ik ook producten voor hen wou maken. Zo is langzaam het balletje gaan rollen. Ik vind het erg leuk om mooie touwproducten te maken en vind het vooral erg belangrijk dat ik de mogelijkheid kan bieden deze speciaal op maat te maken, zodat de pasvorm goed is voor het paard. Ik kwam namelijk helaas vaak tegen dat klanten niet de juiste maat of materiaal van touwhalster hadden, waardoor de werking van een touwhalster eigenlijk te niet werd gedaan en in sommige gevallen het paard hier dan ook hinder van ondervond. Dat is natuurlijk niet een goede basis om te beginnen met grondwerk.

Nu ik langzaam aan meer bestellingen binnen krijg, leek mij een webshop wel een handig idee. Alles bij elkaar, prijzen duidelijk vermeld dit leek mij een mooie volgende stap. Ik wil jullie dan ook van harte welkom heten op mijn website. Heb je vragen stuur mij dan gerust een berichtje via het contact formulier!

Winkelwagen